A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/1/85617/www/system/core/Exceptions.php:185)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 672

Kramek - Sveis og mek.verksted

Om oss

Kramek AS sveis og mek. verksted ble etablert som privat selskap i 1987 av eier og daglig leder Terje Krathe. Firmaet ble senere gjort om til AS i 2004.

Vi holder til i egne lokaler, 900m2 på Bankløkka Industriområde i Horten. Vi påtar oss oppdrag innen industri, offshore, bygg og anlegg. Vedlikehold og reparasjonsarbeid gjøres både i og utenfor verkstedet.

Våre ansatte har fagbrev og sertifikater innenfor plate og sveis. Bedriften har Veritas godkjent WPAR for sveis av stål 0-80mm og er en godkjent opplæringsbedrift i plate og sveis.

I våre lett tilgjengelige lokaler, med traverskraner og trucker, er vi utstyrt for de fleste oppdrag innen sveis og mekanisk arbeid i stål og lettmetall. Med lang erfaring i bransjen, leverer vi kvalitetsprodukter til våre kunder.

Vi har et meget godt samarbeid med bedrifter i nærheten som utfører bearbeiding vi ikke har utstyr til, også når det gjelder overflatebehandling som galvanisering, elkosering, sandblåsing og lakkering.